За нас

Pochivki.bg е стартирал през вече далечната 2007 г. като портал за туризъм в България. При нас всеки хотелиер или собственик на туристически обект за настаняване може бързо и лесно да публикува туристическа обява или туристическа оферта безплатно.

 

Ние ценим времето на всеки потребител, без значение дали търси или предлага туристически продукт в нашата туристическа платформа. Нашата мисия е да предоставим услуга, която улеснява хората и изисква минимална загуба на време и усилия.

 

Също така, стремим се да изградим доверие и сигурност в онлайн обявите, създавайки по-сигурна екосистема, която предпазва хората от потенциални измами и некоректни практики.

 

През годините непрекъснато подобряваме и усъвършенстваме нашите платформи и системи, така че те да отговарят на най-съвременните изисквания, тенденции и технологии. Целта ни е да предоставим модерна визия, подходяща сигурност, леснота и удобство на използваемост.

 

През 2024 година националният портал за туризъм Pochivki.bg е пре-проектиран с изцяло нова система, включваща най-модерните интуитивни инструменти за потребителите. Добавени са нови функционалности, които позволяват на потребителите да обогатят съдържанието на публикуваните от тях обяви с допълнителна информация за туристическия продукт или туристическата услуга, която предлагат